Frisör Vasastan

Välkommen till Sandra M i Vasastan, på denna sida berättar jag lite om mig själv och min resa som frisör 

Om Sandra M

Att få skapa med färg och form gör att jag får utlopp för min kreativitet. Jag har stor passion för mode och design. Jag älskar att göra håruppsättningar och jag jobbar mycket med färg och slingor för att skapa levande dimensionella hår som passar just dig.

Jag brinner lite extra för just balayage att få måla in dem på ett mjukt, naturligt och följsamt sätt. När det kommer till stylingen gör jag alltid det lilla extra för den lyxiga känslan, jag ger dig gärna råd  om hur du med enkla knep kan fixa ditt hår fint själv.

Jag är noga i mitt yrke.

Som person är jag jordnära, ödmjuk, snäll och en bra lyssnare.

Sandra Messinger - Frisör / Ägare

Mitt drömjobb som liten var att bli frisör. Jag började klippa mina barbiedockor och alla blev flintskalliga. Nu har jag varit i branschen ca 35 år. Jag älskar verkligen mitt jobb mer och mer för varje dag, ingen dag är den andra lik. Alla mina möten med olika människor ger mig energi och jag utvecklas som person. Att få skapa med färg och form gör att jag får utlopp för min kreativitet. Jag har en stor passion för mode och design.

Jag brukar få höra att jag är noga i mitt yrke, flexibel, rolig, lättsam och en bra lyssnare. Det brukar bli mycket skratt och givande samtal hos mig, jag hoppas att du ska trivas.
Jag vill att varje kund ska gå ifrån min salong med ett riktigt snyggt hår, stärkta som individer och med en lättare känsla i hela kroppen.

Varmt välkommen!

Portfolio

Nedan ser du exempel på klippningar och behandlingar jag har utfört genom åren. Du kan även följa mig på sociala medier för mer nyheter och erbjudanden.