Behandlingar & priser

I min frisörsalong på St Eriksplan, utför jag allt från klippning och olika färgbehandlingar som balayage, folieslingor till håruppsättningar.

Jag har kunskap inom de senaste klipp- och färgteknikerna.

Våra behandlingar

I min frisörsalong vid Vanadisplan på St Eriksplan, mitten av Stockholm kan jag erbjuda dig ett flertal behandlingar som tex Balayage, folieslingor, håruppsättning, klippning mm.

Jag är en erfaren, kunnig, ödmjuk och lyhörd frisör som fokuserar på att du ska känna dig bekväm och hörd. Noga konsultation görs alltid innan behandling som jag tror är hjärtat till nöjda kunder.

Jag sätter alltid hårets kvalitet i fokus,jag använder mig av förstklassiga produkter och Olaplex ingår i alla färgbehandlingar för att skapa friska och hälsosamma hår. Jag har kunskap inom de senaste klipp- och färgteknikerna.

Priser

Observera att priserna som visas nedan är från priser och varierar, och som kund har man olika målbild och önskemål. Vid större färgprojekt krävs mer tid och materialkostnad som exempelvis vid extra tjockt eller långt hår eller vid färgkorrigeringar. Har du ett hår som kräver mer tid kommer även priset att stiga.

Skicka bokningsförfrågan

Klippning

Unna dig en lyxig och noggrann  klippning hos mig där resultatet alltid blir det bästa. Jag vet hur svårt det är att anförtro sig till en frisör men jag tar god tid på mig med varje kund och är lyhörd inför dina önskningar. Hos mig ska det vara enkelt att vara dig själv och våga säga precis hur du vill ha ditt hår.

Priser

Damklippning

880 kr

Ink. tvätt och styling.

Damklippning ,ny frisyr el tjockt hår

 980 kr

Ny frisyr eller tjockt hår, tvätt och styling.

Lyxklippning

 1530  kr

Med Olaplex nr2, skalpmassage och en extra fin styling.

Barnklippning

460 kr

0-5 år.

Herrklippning

720 kr 

Ink. tvätt och styling.

Klippning ungdom

 650 kr

Ink. tvätt och styling.(Upp till 14 år)

Färgbehandlingar

Vill du ha en naturlig lite solkysst hårfärg så kanske en balayage är något för dig eller en lyxig brun hårfärg med skiftningar. Vad det än är kan du besöka min salong i Vasastan, på St Eriksplan så får du experthjälp av mig. Jag uppdaterar mig alltid med de senaste trenderna, hårfärgsprodukterna och färgteknikerna som kommer ut på marknaden. Mitt mål är att du ska känna dig trygg i att låta mig färgbehandla ditt hår.

Priser färgbehandlingar

Balayage/ folieslingor / färgförändring

Fr 3150 kr ca 3 tim

 

 Klippning, nyansering och Olaplex ingår.

Balayage Touch up

Fr 2650 kr

Passar perfekt om du gjort en balayage för 2-3mån som du vill fräscha upp runt ansiktet och över benan. Klippning, nyansering och Olaplex ingår.

Balayage/folieslingor/färgförändring  långt hår eller tjockt hår

Fr 3650 kr ca 3,5 tim

 Klipppning, nyansering och olaplex ingår.

Stor förändring med avancerad färgteknik/Färgkorrigering

Fr 4800 kr ca 4,5 tim (extra tid 1100kr/tim)

Du vill ha en stor färgförändring eller har en fläckig färg, el färgat håret själv med boxfärg,el vill börja din resa från mörk till ljus.Klippning,olaplex ingår

Utväxt bottenfärg

Fr 1650 kr

Utan klippning. Ej slingor eller blekning.

Utväxt bottenfärg 

Fr 2150 kr

Utväxtfärgning av din egen hårfärg max 5 cm. Klippning.Ej slingor el blekning.

Nyansering med klippning

Fr 1880 kr

En glansgivande behandling som får ett trött hår att kännas nyfärgat. För dig som vill fräscha upp din egen hårfärg eller söker den mer varmare eller kallare färgtonen. Kan ej göra håret ljusare. Olaplex ingår.

Nyansering utan klippning

Fr 1250 kr

En glansgivande behandling som får ett trött hår att kännas nyfärgat. För dig som vill fräscha upp din egen hårfärg eller söker den mer varmare eller kallare färgtonen. Kan ej göra håret ljusare. Olaplex ingår.

Håruppsättning

Är du bruden i bröllopet och behöver sätta upp håret eller är du möjligtvis brudtärnan som ska ha en håruppsättning tillsammans med de andra tärnorna? Kanske är det inför en stor släktmiddag eller en utekväll på stan som du vill fixa till din frisyr. Hos mig kan du slappna av och låta en frisör med 30 års erfarenhet fixa din håruppsättning.

Priser

Fest / styling / uppsättning

1000 kr / timme

Bruduppsättning ink. konsultation tilltugg och något gott bubbligt att dricka

Fr 3500 kr

Brudtärna styling

1250 kr / timme

Resersättning vid styling / bruduppsättning utanför salongen

Påslag 800 kr  extra per timme

Quick fix

400 kr

Styling utan tvätt

Tvätt och fön

Priser tvätt och fön

Tvätt och fön

30 minuter

500 kr

Tvätt, fön och styling med värmeverktyg

1000 kr / timme

Bryn och fransar

Priser bryn och fransar

Färg frans och bryn

495 kr

Färg och form bryn

300 kr

Olaplexbehandling

Priser olaplexbehandling

Olaplex fristående behandling

Med klippning

1750 kr

Olaplex fristående behandling

Utan klippning

1000 kr

Rensning / Detox

Rensning innebär en detox av håret som tar bort oönskade beläggningar samt vissa typer av färg. Om håret är glanslöst och skiftar i gul-grön eller grå-violett ton kan du ha byggt upp ett såndant lager som schampo inte rår på. Håret upplevs klarare, glansigare, mjukare och ibland ljusare efter en rensning.

Priser rensning / detox

Rensning av oönskade beläggningar

1100 kr